Nosaltres

Som un centre privat de psicologia, assessorament personal i salut

A Psigma som un equip de professionals especialistes en diferents àrees de la psicologia. Treballem de manera multidisciplinària des d’especialitats diverses: psicologia, psicologia infantil, terapia de parella, psicologia perinatal, sexologia, coaching o terapia familiar entre d’altres.

Ens sentim privilegiats per poder exercir la nostra vocació i realitzar-nos ajudant a les persones. Ens mou l’afany de millorar, de conèixer i de saber més. De continuar sent bons professionals, des de la proximitat, la sinceritat i la calidesa.

Aquests són els valors d’un equip que s’ha demostrat ser capaç d’oferir un molt bon servei contribuint en la millora de la salut psicològica i en la transmissió d’hàbits i conceptes que poden ajudar a les persones a viure més bé i més tranquil·les, reduint o solucionant els seus problemes emocionals.

Volem continuar sentint la satisfacció de veure persones avançant amb noves formes de pensar, sentir, relacionar-se i actuar. Per això trobaràs en cada un dels professionals del nostre equip un tractament rigorós, actualitzat, humà i eficaç.

A Psigma som aquí pel que necessitis.

Coneix el nostre equip

Professionals multidisciplinaris al teu servei

Vaig iniciar-me com a psicoterapeuta al voltant de dos dels grans temes de la vida: dol & acompanyament a la mort, i parella & sexualitat. Des de llavors que tinc el plaer de treballar fent el que m’apassiona amb persones adultes, parelles, famílies, grups i equips professionals. Confio en els tractaments psicològics ben fets. Crec fermament que invertir en autoconeixement serà la via més ràpida per deixar de patir i sumar benestar a la teva vida.

Quan va aparèixer en mi el desig de ser mare no tenia ni idea del que m’esperava. Des de llavors he viscut un recorregut d’aprenentatges personals que han sumat als meus coneixements professionals com a psicòloga perinatal. Formada i en actualització permanent, m’apassiona acompanyar les maternitats i les no-maternitats, sense tabús, amb respecte màxim.

A consulta procuro entendre’t com a persona, hagis viscut el que hagis viscut, sentis el que sentis. No puc imaginar-me la relació terapèutica sense calidesa, proximitat i serenor. Em prenc molt seriosament la meva feina i també la gaudeixo molt perquè cada història és única i especial.

A teràpia t’acompanyaré a descobrir les teves fortaleses i a veure amb claredat les teves capacitats. El procés psicoterapèutic ajudarà a afrontar millor els reptes que presenta la vida i t’enfocarà cap a les solucions del problema que et preocupa.

Malgrat els sotracs de la vida, penso que les crisis poden ser oportunitats per créixer, millorar i deixar sortir tot el potencial que hi ha dins teu. Si et ressona, m’encantarà que posem fil a l’agulla i comencem a treballar junt@s.

 • Llicenciatura en Medicina i cirurgia. Universitat de Castilla-la Mancha el 2007.
 • Especialista en psiquiatria. Hospital general universitari d’Elx el 2012.
 • Postgrau en salut mental i intervencions psicològiques en immigrants, minories i exclosos socials (UB-2011)
 • Curs de psicopatologia clínica i intervenció comunitària (AEN-2018).
 • Màster en intervencions grupals i multifamiliars (CTI-2021).
 • Curs Psiquiatria perinatal (instituto Europeo de salud mental Perinatal-2023).
 • Activitat laboral pública des del 2012 fins a l’actualitat, tant en hospitalització psiquiatrica d’aguts, drogodependències, i en l’actualitat al centre de salut mental.
 • Docent de residents de medicina de família, psicologia i psiquiatria.

M’agrada pensar en la psicoteràpia com un espai d’investigació personal. Un espai de confiança i seguretat, lliure de judicis, on enmirallar les realitats internes que obstaculitzen el camí cap a una vida més satisfactòria i plena. Les històries de les persones em desperten un interés genuí, i em sento afortunada de poder unir la meva vocació amb la meva professió.

Les persones portem una motxila de patrons, emocions i ferides que es fan presents en el dia a dia, i a vegades ens provoquen patiment i dolor. La teràpia és un microscopi per a submergir-nos en allò que pensem, sentim i notem, per després prendre distància i observar, per posar consciència i fer els canvis que necessitem en el present.

Treballant en l’àmbit de les drogodependències i la violència de gènere, he après a acompanyar a persones en situacions laberíntiques i complexes. La psicoteràpia és un procés de reconèixer el laberint propi, retrocedir en els carrerons sense sortida, deixar de topar amb murs infranquejables una i altra vegada, i obrir nous camins cap a una possible solució.

 • Llicenciada en psicologia l’any 2006 per la Universitat de Girona
 • Col·legiada núm 17.398 al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Terapeuta Gestalt per l’Escola de Gestalt de Girona. (Títol reconegut AETG)
 • PostGrau en Intervenció Sistèmica Breu en Violències Familiars (IESP-Barcelona)
 • Curs de postgrau en Relació de parella. (Gestalt Barcelona)
 • Psicoterapeuta del SIE Gironès. Treball per a la recuperació de dones víctimes de violència masclista. Benestar Social i familia de la Generalitat de Catalunya (durant 4 anys)
 • Psicoterapeuta en comunitat terapèutica especialitzada en drogodependències (durant 8 anys)
 • Exercint en l’àmbit de psicoteràpia des de 2007

Col·laboradors i col·laboradores

No hi ha guerra més devastadora que la interna, ni paradís més gran que estar en pau amb el que hi ha.
Considero la psicoteràpia com un espai propi, un espai de retrobada amb nosaltres mateix@s que ens dona la oportunitat de revisar diferents aspectes de la nostra vida que ens fan entrar en conflicte amb l’altre o amb mi, de manera puntual o general, generant un desgast d’energia vital innecessari.
La meva tasca de psicoterapeuta és l’acte d’acompanyar, des de la tècnica i la presència, a la persona que té la valentia d’atrevir-se a parar i mirar què està passant, a remenar patrons familiars, a obrir calaixos de records, a confessar lo inconfessable, a observar aquell aspecte vergonyós o prohibit,….i amb qualsevol d’aquests temes donar-hi espai, i deixar-se sentir el que sent, i estar obert a una nova mirada, una nova manera de fer i relacionar-se.
La teràpia serveix per clarificar, per deixar anar allò que no ens serveix, per recol·locar el que no puc canviar. En definitiva per tornar a començar o continuar des d’un altre lloc, sigui quin sigui, però el que tu tries.
Triar, quelcom aparentment tant senzill i a l’hora tant transformador. Aquesta és la valentia de Ser.

 • Llicenciada en Psicologia l’any 2005 per la Universitat de Girona.
 • Col·legiada nº 18.384 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en Psicoteràpia Integradora per l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella (IESP- Barcelona).
 • Màster en Teràpia Breu Estratègica (IESP- Barcelona).
 • Postgrau en Teràpia de grups (IESP- Barcelona).
 • Formació de terapeuta Gestalt a l’Escola de Gestalt de Girona.
 • Psicoteràpia d’adolescents i adults en consulta des de 2009.
 • Co-creadora de Pam a Pam Psicologia, entitat que ofereix supervisions i formacions per professionals que treballen en l’àmbit de relació d’ajuda des del 2015.
 • Mestra i psicopedagoga pel departament d’ensenyament 2008-2016
 • Educadora de Centre obert de joves amb risc d’exclusió social 2005-2008

Per a mi poder treballar com a psicoterapeuta és un privilegi. Em sento afortunada de poder acompanyar a gent en trams complicats de la seva vida, poder formar part del tros de camí que la persona em vol mostrar. Cada persona és un viatge amb un mapa que es va construïnt en la mesura que es va generant l’espai de confiança. Cada sessió és un aprenentatge, una revivicència dels meus fantasmes per mirar els fantasmes i habitacions fosques dels altres. La psicoteràpia és un treball artesanal perquè cada persona, famíla, parella, te unes singularitats que comporten necessitats diferents.

Quan una persona es posa davant del seu patiment sento és un acte valent i per això és una tasca que afronto amb responsabilitat i passió. Per aquest motiu no deixo d’actualitzar-me i formar-me per poder acompanyar amb més recursos i eines a les persones que posen la confiança amb mi.

 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona en el 2005
 • Psicòloga Col·legiada 16123, per el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Màster en teràpia Familiar sistèmica en Escola de Teràpia Familiar de Sant Pau.2014-17
 • Formació en Gestalt, Institut Gestalt 2010-2013
 • Màster en Drogodependències, IL3 UB, 2008- 2010
 • Postgrau en Psicologia clínica i de la salut (140h), UDG 2007-2008:
 • Formació en teràpia integrativa i psicologia dels eneatips del 2013-2017
 • Formació en Teatre per a Terapeutes a l’Escola Juan Carlos Corazza, 2013
 • Psicoterapeuta en consulta privada des de 2014. Especialista en drogodependències, teràpia de parella i de família i processos de creixement personal.
 • Membre fundador i Directora del Projecte RANURA, acompanyament integral a l’adolescència. Teràpia individual, grupal i familiar.
 • Psicoterapeuta des de 2008, en l’àmbit de les drogodependències, tant en recursos de comunitat terapèutica com centres ambulatoris.
 • Coordinació i direcció de diferents projectes de Comunitat terapèutica per drogodependents.
 • Facilitadora de grups terapèutics per adults i adolescents.
 • Membre de l’àrea Social del Espai Obert Empordà. Atenció terapèutica en col·lectius desafavorits.  Elaboració  i gestió de projectes socials en col·laboració amb la Generalitat. (MentorAE)

Crec fermament en que el vincle amb les persones properes durant la nostra infància és la base sobre la que s’asseuen els patrons de vinculació en la vida adulta, i que per tant, si aquest no s’estableix de forma sòlida i segura pot comportar conseqüències directes en l’adult, arribant a desenvolupar dificultats en la gestió d’emocions, i provocar diferents trastorns i conductes desadaptatives, arribant a condicionar també l’autoestima i l’autoprotecció d’un mateix.

Poder treballar en l’àrea de la vellesa, la malaltia i el final de vida durant més de 12 anys, a part de permetre’m aportar el meu gra de sorra en la valoració, l’assessorament i el tractament dels diferents casos i patologies, em va revelar l’oportunitat de prendre consciència de la importància del moment present, de manera en que era l’”ARA“ el moment precís per començar cuidar-se i sanar ferides emocionals, descarregar motxilles i alliberar-se del patiment, ja que no fer-ho passava factura no només en el propi present i futur, sinó també en el de la nostra descendència.

Actualment realitzo sessions amb adults, i durant els darrers anys m’he anat formant en diferents àrees dins la Psicología forense i la Sanitària, però principalment en l’abordatge del Trauma des de l’enfocament de la teràpia EMDR.

 • Llicenciada en Psicologia l’any 2010 per la Universitat Oberta de Catalunya
 • Col·legiada nº18.834 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Psicòloga General Sanitària certificada pel Dept. de Salut de la Generalitat de Catalunya
 • Màster en Psicologia de la Vellesa per la Fundació Espanyola de Geriatria i Gerontologia
 • Postgrau en Grans Dependents per la Universitat de A Coruña
 • Màster en Psicologia Forense per ISEP (Institut Superior d’Estudis Psicològics)
 • Formació avançada en teràpia EMDR i regulació emocional per al tractament de trastorns d’estrès posttraumàtic, dissociació, fòbies, abusos, trastorns d’ansietat, trastorns psicosomàtics, depressió, trastorns alimentaris i obesitat, trauma reproductiu i fertilitat, emergències, i atenció a víctimes de violència de gènere, per l’Institut EMDR Espanya.
 • Psicoterapeuta d’adults i gent gran des de 2018.
 • Membre del GT-Trauma EMDR Girona del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Facilitadora de cursos i tallers per a adults i gent gran a diferents entitats socials

Per mi la psicoteràpia és un espai que ens permet parlar d’emocions, sentir-les, mirar-les, treballar el dolor i el malestar a través d’elles. Som éssers emocionals i necessitem poder expressar amb llibertat com ens sentim.

La maternitat, la criança, l’embaràs, el part, la infertilitat, les pèrdues gestacionals… són esdeveniments que tenen un gran impacte en nosaltres a nivell individual, però també a nivell de parella i de família.

En el meu cas la maternitat m’ha transformat, m’ha permès sentir emocions que mai m’hauria imaginat i m’ha aportat un coneixement que em permet donar-te la mà quan més ho necessites. Comprenc com et sents, entenc totes les emocions que estaran apareixent i si vols estaré al teu costat per ajudar-te a transformar-les en emocions més amables que t’ajudaran a tenir una vivència més enriquidora.

Ser facilitadora de diversos grups d’ajuda mútua sobre reproducció assistida, interrupció voluntària de l’embaràs, grup de dol per la mort d’un bessó i la criança de l’altre, tenir un grup de criança, m’ha aportat tenir múltiples coneixements de situacions molt diverses en la maternitat. A més sóc presidenta de l’associació de dol Petits amb Llum i membre de la junta d’Acontracor (associació per interrupció voluntària de l’embaràs).

Actualment, realitzo sessions amb dones i les seves parelles, per treballar qualsevol tema que provoqui malestar i que estigui relacionat amb la seva maternitat/paternitat.

 • Llicenciada en Treball Social per la Universitat de Barcelona.
 • Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona.
 • Col·legiada nº 26622 pel COPC i Psicòloga General Sanitària acreditada.
 • Màster en Rehabilitació Psicosocial en Salut Mental per la Universitat Autònoma de Barcelona.
 • Postgrau de Psicologia Perinatal per la Universitat Rovira i Virgili-Reus.
 • Postgrau Criança en Xarxa 0-3 per la Universitat de Barcelona.
 • Màster en Psicopedagogia per la Universitat Oberta de Catalunya.
 • Membre del GT-Psicologia Perinatal del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
 • Creadora del projecte Mamá No Estàs Sola.
 • Psicoterapeuta d’adults des de 2018.

Visc la psicoteràpia com un espai íntim, segur, de confiança, on la persona pot ser ella mateixa i mostrar-se des de la seva vulnerabilitat. I on, des del vincle que es crea en la relació terapèutica, acompanyar-la amb cura, sosteniment, respecte i delicadesa.

Acompanyar altres persones em fa sentir molta gratitud. Valoro molt poder sentir que la persona diposita la seva confiança en mi per tal d’entrar en el seu món més íntim i submergir-nos, a poc a poc en el dolor i les ferides, tot posant llum a les emocions que van aflorant.

El meu camí en la psicoteràpia va començar des de la necessitat de poder entendre el que em passava, permetre’m expressar les emocions de manera lliure, connectar amb la meva essència i aprofundir en la meva història per poder anar creixent personalment. Poder posar consciència sobre els introjectes que arrossegava i m’acompanyen, em va ajudar a sanar ferides des de l’amor i l’acceptació. Des d’aquesta mirada, puc acompanyar de manera humana, sensible i afectuosa, la persona que tinc al davant en teràpia.

Et convido a fer camí amb el meu acompanyament.

 • Llicenciat en Psicologia l’any 2007 per la Universitat de Girona
 • Col·legiat nº 25.502 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Formació en Sandplay amb Joaquin Blix. Escola Gestalt de Catalunya Espailúdic. (2023)
 • Formació Integral en Trauma. Escola Gestalt de Catalunya Espailúdic. (2021-2023)
 • Formació en Constel·lacions Familiars amb Charo Rojas. Escola Gestalt de Catalunya Espailúdic. (2019-2021)
 • Formació en Teràpia Gestalt. Escola Gestalt de Catalunya Espailúdic. (2016-2019)
 • Formació en Intervenció Sistèmica (Model Sistèmic Aplicat a Famílies) KINE Centre de Teràpia Familiar i de Parella. (2013-2015)
 • Tècnic en Intel·ligència emocional i facilitador VEIE Tordera. (2015-2017)
 • Formació en intervenció en persones amb discapacitat intel·lectual i Trastorns Conductuals. Down España, Universitat Internacional del Mar de Múrcia, Fundació Pere Tarrés i Dincat.

Sóc psiquiatra i psicoterapeuta des de fa més de deu anys. Des del primer dia he intentat entendre i cuidar la salut mental i transmetre-ho a totes les persones que he acompanyat. He observat i treballat amb molts professionals de diferents corrents terapèutiques que m’han han ajudat a trobar el meu propi estil. He ampliat la meva formació de manera constant, sobretot des del punt de vista del vincle i he integrant diferents tècniques. Això em permet ser flexible a l’hora d’acompanyar les persones en les dificultats, però al mateix temps ser rigurosa, en tot tipus de trastorns i dificultats de la vida.

Des del 2020 sóc mare, un altre aprenentatge, en què he pogut viure com n’és d’important el vincle, la comunicació i les relacions. Això m’ha portat a formar-me en psiquiatria perinatal, per poder acompanyar altres dones i famílies. És un moment en què sorgeixen totes les emocions i ens sentim més vulnerables, i m’agradaria poder acompanyar aquestes mares a empoderar-les i que puguin afrontar aquesta etapa amb la millor salut mental possible, construint un vincle sa amb els fills.

 • Llicenciat en Psicologia l’any 2007 per la Universitat de Girona
 • Col·legiat nº 25.502 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya
 • Formació en Sandplay amb Joaquin Blix. Escola Gestalt de Catalunya Espailúdic. (2023)
 • Formació Integral en Trauma. Escola Gestalt de Catalunya Espailúdic. (2021-2023)
 • Formació en Constel·lacions Familiars amb Charo Rojas. Escola Gestalt de Catalunya Espailúdic. (2019-2021)
 • Formació en Teràpia Gestalt. Escola Gestalt de Catalunya Espailúdic. (2016-2019)
 • Formació en Intervenció Sistèmica (Model Sistèmic Aplicat a Famílies) KINE Centre de Teràpia Familiar i de Parella. (2013-2015)
 • Tècnic en Intel·ligència emocional i facilitador VEIE Tordera. (2015-2017)
 • Formació en intervenció en persones amb discapacitat intel·lectual i Trastorns Conductuals. Down España, Universitat Internacional del Mar de Múrcia, Fundació Pere Tarrés i Dincat.

Les instal·lacions

Ens podeu trobar al centre de Girona, al carrer Mestre Francesc Civil, 4, entresol A.

Contacte

Formulari de contacte

Fes-nos una consulta i et responem

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES: Responsable: Roger Puigdecanet Riubugent. Finalitat: Comunicacions relacionades amb els serveis sol·licitats. Legitimació: Execució de la sol·licitud. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en POLÍTICA PRIVACITAT

×

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Psigma